12 Δεκ 2015

Next stop

Η επόμενη στάση δεν θα ήταν εφικτή χωρίς όλες τις προηγούμενες.

Η επόμενη στάση δεν είναι η τελευταία.

Η επόμενη στάση είναι αυτή που βλέπετε. Έβαλα το όνομά της, Strojarska, στο μεταφραστή της Google. Μου βγάζει "Engineering". Εδώ είμαστε. Καιρός ήταν.

Από τον Ιανουάριο του 2016, ο Yanko δεν θα είναι [ο] μόνος. Θα έχει πολλούς ομόηχους πλέον στην καινούργια πόλη - το Ζάγκρεμπ είναι γεμάτο Γιάνκο(υς). Συν τη διαδικτυακή παρέα που θα διαβάζει ανταποκρίσεις. Και όλους όσοι έδειξαν, με διαφορετικό τρόπο ο καθένας, την αγάπη τους.

Ξέρω ότι σας έπρηξα με την πρόσφατη παρουσίαση του βιβλίου. Επανέρχομαι για ένα και μόνο λόγο. Με κάποιο μαγικό τρόπο, στους επισκέπτες εκείνης της βροχερής μέρας εκπροσωπήθηκαν όλες οι φάσεις και πτυχές της ζωής μου. Την είδα να περνά μπροστά μου (με την καλή έννοια). Η γειτονιά, το σχολείο, η σχολή, οι δουλειές, οι πόλεις, η οικογένεια. Όπου κι αν εί(μα)στε, με συντροφεύετε στην ανάγκη, στη χαρά, και πάντα.

Ευχαριστώ. Συνεχίζουμε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

<>
Ουπς...
Ελπίζω να μην είναι καρφί για μένα τον ξεχασιάρη που το έριξα εκείνη την βροχερή μέρα στην κρεατοφαγία και στην οινοποσία.

Yank_o είπε...

Ανώνυμε,
Καλά να είσαι να τρως και να πίνεις.
Κανένα καρφί βεβαίως. Για το συμβολισμό μιλούσα. Ξέρω πολύ καλά ποιοι με αγαπούν και μου έχουν συμπαρασταθεί. Κι αυτοί υπερβαίνουν κατά πολύ αυτούς που ήρθαν στη συγκεκριμένη εκδήλωση.
Καλές γιορτές!