24 Οκτ 2008

Επί πίνακι

Μετά από 8,5 χρόνια κλείνει ένας κύκλος, αυτός της παρουσίας Θ. Ρουσόπουλου στο πλευρό του Κ. Καραμανλή. Τίποτε δεν θα είναι πια όπως πριν.

Τον ΘΡ τον θυμάμαι που υπέγραφε με τα αρχικά του στα παραπολιτικά της Ελευθεροτυπίας τη δεκαετία '80 και αργότερα στην τηλεόραση και την ελληνική εκδοχή του 7-sur-7. Αν και δεν ήταν απαραίτητα πασοκοαριστερός όποιος δούλεψε τότε στον Τεγόπουλο, για τους βαρόνους της ΝΔ ήταν σίγουρα ξένο σώμα, όσο κι ο "στρατηγός" Τσουκάτος για τους Πασόκους.

Ο μέχρι πρότινος κυβερνητικός εκπρόσωπος ήταν σίγουρα αυτός που κέρδισε τις εκλογές του '07, όπως ο συνονόματος Θόδωρος ήταν αυτός που "κέρδισε" λαό και Κίνημα το '96 κατά την άνοδο του Σημίτη. Η πτώση του, ένα μόλις χρόνο μετά από τον θρίαμβο, είναι οπωσδήποτε εντυπωσιακή.

Η πολιτική ζωή θα συνεχιστεί και χωρίς τον εκ Κυπαρισσίας (όπως συνεχίστηκε και χωρίς τον εκ Λεωνιδίου). Άραγε ο Καραμανλής έχει λαγούς στο καπέλο; Αυτά, περιμένοντας ποιος θα αντικαταστήσει τον "γιο του ταχυδρόμου" (αμάν πια με όσους επικαλούνται την ταπεινή καταγωγή τους)...

Δεν υπάρχουν σχόλια: