31 Αυγ 2009

Θέαμα, ουσία ή πανικός;

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, το συγκεκριμένο πυροσβεστικό αεροπλάνο ήταν σταθμευμένο στην αποβάθρα της Ραφήνας - με φορητή περίφραξη και φωτισμένο από προβολείς! Το σπίτι του πρωθυπουργού είναι μόλις 3-4 τετράγωνα πιο πάνω, και οι πρόσφατα καμένες εκτάσεις δεν απέχουν πολύ. Γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο;

4 σχόλια:

Βασίλης Βλάχος είπε...

Ούτε θέαμα (αντί άρτου), ούτε ουσία (πώς θα μπορούσε, άλλωστε;), ούτε και πανικός (απαιτεί συνειδητοποίηση της κατάστασης).
Προς απόσυρση το σεροσκάφος αναμένει τον προς απόσυρση Πρωθυπουργό, όπως ομού αποσυρθούν - κατά προτίμηση σε καμμένη δασική έκταση...

Yank_o είπε...

Αν όντως αποσύρεται, δεν υπάρχουν ελπίδες να συνδράμει στη φωτιά που με το "έμπα" του Σεπτέμβρη ξέσπασε (νυχτιάτικα!) στην κοντινή Άνδρο. Εκτός αν "ανέλπιστα" το καβαλήσει με το ξημέρωμα ο κ. Κώστας.

Βασίλης Βλάχος είπε...

Για την ιστορία, το εαροσκάφος αυτό ειχε αποτύχει να αποθαλασσωθεί από την περιοχή του Σχοινιά, στις φωτιές της περιοχής, ρυμουλκήθηκε από πλωτό μέσο στο λιμάνι και θα μεταφερθεί -αν δεν έχει ήδη γίνει αυτό- στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας για επισκευές.

Yank_o είπε...

ΟΚ Βασίλη, αρκετά κατατοπιστικό αυτό, αν και οι προβολείς με ξένισαν λίγο!