16 Νοε 2007

Η άλωση

Η άλωση της Κρήτης από τη Δεξιά συνεχίζεται.

Το σατανικό σχέδιο το είχαμε περιγράψει στο Laspi.Gr πριν 3,5 χρόνια σε άρθρο με τίτλο "Η Καρδίτσα, ο καταλύτης και η λεβεντογέννα Κρήτη". Αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο δίμηνο στο νομό Ρεθύμνης είναι εντυπωσιακά και επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις μας.

Οδοντίατρος-επενδυτής, που το μικρό του όνομα ΔΕΝ είναι Αρχιμήδης, αντιστρέφει με μαθηματική ακρίβεια τα ποσοστά των 2 μεγάλων κομμάτων στον Νομό, φέρνοντας για πρώτη φορά τη ΝΔ μπροστά.

Κάτοικοι ορεινού χωριού (ΝΔ: 60%, Πασόκ: 38% το 2007), συμπατριώτες του "Σταυρακομαθιακάκη" ή Survivor (της ταινίας "Σειρήνες στο Αιγαίο" του Περάκη), κατηγορούνται ότι επαναστατούν εναντίον της έννομης τάξης αλλά μένουν ουσιαστικά ατιμώρητοι.

Πρώην κομμουνιστής, νεορθόδοξος και στη συνέχεια νεοδημοκράτης, γνωστός από το λουκ γένεια-3-ημερών, εμφανιζόταν προ καιρού σε τηλεοπτικούς σταθμούς φορώντας μπλουζάκι με την αναγραφή Free Zoniana! αλλά το φθινόπωρο του 2007 κάποιοι σχολίασαν τη στάση του χρησιμοποιώντας μυστηριώδεις λέξεις όπως "μούγκα", "στρούγκα" και το αγαπημένο του, αριστοφάνειο "μαχέσαιτο". Γιατί;

Η πιο πρόσφατη διάδοση είναι ότι το 2012, με τη συμπλήρωση 100 ετών από την απελευθέρωση της Μεγαλονήσου, επίκειται δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο τοπικός πληθυσμός για το μέλλον του - και ότι αυτό το σενάριο το καλλιεργούν κάποιοι αμερικάνοι και κάποιοι εν Ελλάδι φίλοι τους (που τους φιλοξενούν κιόλας οικογενειακώς στο νησί).

Μάλιστα, κατά μερικούς η πρεμούρα του πρωθυπουργού για πρόωρες εκλογές συνδέεται με αυτή τη χρονολογία, αφού η δεύτερη θητεία της ΝΔ λήγει πριν την 1/1/2012 και άρα, αποχωρώντας τιμητικά από την ηγεσία της χώρας, ο Κ. Καραμανλής ΙΙ θα αποφύγει επιμελώς το "ποτήριον"...

Μπορείτε ελεύθερα να προσθέσετε το δικό σας λιθαράκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: