3 Ιουν 2008

Μπρρρ...

Οι πρώτοι γάμοι ομοφύλων ζευγαριών στην Ελλάδα είναι, για εμάς που έχουμε τις επιφυλάξεις μας στην επέκταση του θεσμού "γάμος" πέραν των παραδοσιακών του ορίων (πλην όμως διαπιστώνουμε ότι ο αστικός κώδικας, τον οποίο επικαλείται ο κ. Σανιδάς, ουδέν σχετικόν αναφέρει), σαν την πρώτη κρυάδα όταν βουτάμε στη θάλασσα στις αρχές καλοκαιριού (καλή ώρα).

Βέβαια το να πραγματοποιείς την τελετή "νύχτα", "κρυφίως" και στο απίθανο μέρος που λέγεται Τήλος δεν συμβάλλει ιδιαίτερα στην αποσύνδεση του "δήθεν-δέκα-τοις-εκατό" του πληθυσμού από ...κοσμητικά επίθετα που κατέληξαν να σημαίνουν την ύπουλη, μουλωχτή συμπεριφορά. Αλλά βρισκόμαστε μόλις στην αρχή ενός μονοδρόμου. Το ακριτικό νησί δεν θα γίνει ο Αη-Στράτης των gay. Το outing θα έρθει κι εδώ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Hello,

I search on the web more informations about the ferrie-boat way from Astakos to Sami. I've find one of your comments at this adress: http://www.virtualtourist.com/travel/Europe/Greece/Prefecture_of_Cefalonia/Cefalonia_Island-423344/Transportation-Cefalonia_Island-BR-1.html.

Could you help me on this points:

- how many departures per day?
- price for one adult ?
- price (approximately) for a car of 9 seats?
- name of the ferrie-boat compagny?
- does the ferrie-boat compagny have a website?

Thanks for your help.

(Sorry for leaving such a comment on your blog but I didn't find your e-mail)

Sylvain from France (ben_jeff(at)caramail.com)