14 Μαΐ 2009

Έβγα έξω Αρχηγέ

Αρχηγέ, αλλιώς σε φανταζόμασταν. Σε είχαμε για λεβέντη. Ίσως μας παραπλάνησαν τα μουστάκια. Ίσως κι εμείς να πλάσαμε έναν μύθο που είχαμε ανάγκη. Από εσένα πάντως δεν θα περιμέναμε να κρατήσεις μια στάση "ου μπλέξεις". Απέναντι στις φωτιές είχες φερθεί πιο γενναία. Δεν κρυβόσουν για να περάσει το "κακό". Ελπίζουμε ότι θα βγεις μπροστά και θα δώσεις εξηγήσεις. Το χρωστάς στον εαυτό σου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα περί αρχαιοκαπηλείας του Φούρλα είναι αστειότητες. Από την άλλη, είναι δημόσιο πρόσωπο και δεν μπορεί να λέει "ναι, ήταν αρχαία, αλλά τα ήθελα για ντεκόρ στην αυλή μου". Είναι έντιμος άνθρωπος, αλλά φαίνεται πως η σχετικοποίηση των πάντων και το "χαλαρά" (ως προς κοινωνικές συμπεριφορές, θεσμούς και νόμους) έχει πάρει πια τεράστιες διαστάσεις.

Ανώνυμος είπε...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優