8 Φεβ 2010

They got Λάκη!

Στη Σάμο, κουρκούδιαλο (μάλλον από παραφθορά του κροκόδειλου ή "κορκόδειλου") λένε ένα είδος σαύρας που ζει (σχεδόν) μόνο εκεί.














Στο Ύρντινγκεν της Γερμανίας, την τοπική KFC (πρώην μεγάλη ομάδα της χώρας, γνωστή παλιότερα ως Bayer Uerdingen) ανέλαβε ένας Κουρκούδιαλος, με το μικρό όνομα Αγησίλαος ή Λάκης.

Ο ελληνικής καταγωγής κ. Κουρκούδιαλος από το Neuss (Νόις) είναι επιχειρηματίας, με δραστηριότητες που συμπεριλαμβάνουν ανακαινίσεις ακινήτων στην ανατολική Γερμανία, εμπορία αθλητικών ειδών, μέχρι και ξενοδοχείο στη Χαλκιδική. Πρόσφατα έφερε στην ομάδα ένα μεγάλο όνομα (στη δύση του), τον βραζιλιάνο Άιλτον (παλιότερα της Βέρντερ). Φιλοδοξεί να επαναφέρει την ομάδα στις μεγάλες κατηγορίες.

Ως έλλην (ένα παραπάνω αν είναι και σαμιώτης!) εύχομαι στον κ. Λάκη καλή επιτυχία. Ως έθνος χρειαζόμαστε success stories!

2 σχόλια:

panosvar είπε...

Άντε, ένας Κουρκούδιαλος να βρεθεί και για την ΑΕΚ. Γιατί για την ώρα μόνο πραγματικούς κορκόδειλους έχει, με σκοπό να την τρώνε σιγά-σιγά. Βέβαια ως Ολυμπιακός έσένα δεν σε ενδιαφέρει και πολύ όμως βρήκα την ευκαιρία να πω τον πόνο μου.

Yank_o είπε...

@panosvar,

Εδώ είμαστε, για να λέμε και τον πόνο μας!
Νέο επιχειρηματικό "αίμα" και κυρίως πνεύμα χρειάζεται σίγουρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο (σε πολλές πτυχές του ελληνικού αθλητισμού, μάλλον), μήπως και γλιτώσει από δεινοσαυρικής φύσεως ερπετά (που υπάρχουν παντού) και βεβαίως τρωκτικά.
Πόσα και πόσα λεφτά αθλητικών επιδοτήσεων, π.χ., έχουν βυθιστεί σε αντιπαραγωγικές τοποθετήσεις;