11 Φεβ 2010

Yanko would go home

UPDATE: Προσωρινά, για εθνικούς λόγους το μπλογκ επαναδραστηριοποιείται... Η αρχική ανάρτηση διατηρείται στο κείμενο που ακολουθεί, για την ιστορία.

Αυτό το blog λειτουργεί από το 2005 (το 2006 μεταφέρθηκε στην παρούσα διεύθυνση).

Στην αρχή έγραφα κάθε λίγες εβδομάδες. Στη "δύσκολη", προσωπικά, σαιζόν 2006-'07 αραίωσαν οι αναρτήσεις, για να πυκνώσουν σταδιακά μέχρι να φτάσουν στην καθημερινή, σχεδόν, παρουσία του τελευταίου καιρού.

Το μικρό μου αναγνωστικό κοινό συμπεριέλαβε δικούς μου ανθρώπους, φίλους απ' τα παλιά (Αθήνα/Πειραιάς και Πάτρα) καθώς και αρκετούς κατοίκους της πόλης όπου μένω, που μου έκαναν την τιμή (παρότι είμαι δηλωμένος Meteque) να με συγκαταλέξουν στους "κορίνθιους bloggers".

Η θεματολογία έχει κυμανθεί μεταξύ εγκυκλοπαιδικών, πολιτικών, τοπικού ενδιαφέροντος, επιστημονικών και προσωπικών θεμάτων. Συνήθως γράφω αυτό που είναι κάθε φορά στο μυαλό μου, ενίοτε σε κάλυψη του κενού που άφησε η ουσιαστική αναστολή της χιουμοριστικής ομαδικής ιστοσελίδας www.laspi.gr, μερική αναβίωση της οποίας επιχειρώ τώρα στο laspii.blogspot.com.

Για προσωπικούς μου λόγους, αποφάσισα να μη γράψω τίποτε άλλο στο παρόν ιστολόγιο από δω και πέρα. Ευχαριστώ όσους με διάβαζαν και ακόμη περισσότερο όσους έκαναν τον κόπο να ανεβάσουν σχόλια και να δώσουν μ' αυτόν τον τρόπο μια νότα διαλόγου. Το μυθιστόρημα θα συνεχίσει να δημοσιεύεται "βασανιστικά" στο asanser-tama.blogspot.com.

Αντίο.

2 σχόλια:

Μιχάλης Κούτρας είπε...

Τι είναι πάλι τούτο; Σε βλέπουμε που σε βλέπουμε αραιά, τώρα; Έχω ζήσει παρόμοια στιγμή και εύχομαι να συνεχίσεις να γράφεις όπου και όπως νομίζεις εσύ. Μόνο μη σταματήσεις.

Yank_o είπε...

Ευχαριστώ Mike. Όσο έχω ...χέρια, θα γράφω, αυτό το θεωρώ βέβαιο.