3 Αυγ 2013

Καλοκαιρινό απλικέησο;

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, δηλαδή δεν επιδιώκουμε να αντιδικούμε για τα gustibus και τα coloribus, τις ατομικές προτιμήσεις του καθενός.

Μπερδεύουν, όμως, κάποια διαφημιστικά μηνύματα, που υποτίθεται ανταποκρίνονται στις, εκδηλωμένες ή λανθάνουσες, προτιμήσεις αρκετών ανθρώπων.

Αν πιστέψουμε ορισμένα από αυτά, υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να αποχωριστούν τον αγαπημένο τους αθηναϊκό ραδιοσταθμό στις διακοπές τους.

Γι' αυτό και τους προτείνονται applications (απλικέησο, πώς το λένε) με τα οποία θα μπορούν στην παραλία, την καφετέρια ή το πουλ μπαρ να συνδέονται με τον Τάδε Εφ Εμ, που δεν θα είναι ακριβώς εφ εμ μια και θα τον πιάνουν διαδικτυακά, αλλά τι σημασία έχει;

Προσπαθώ να φανταστώ ποιοι από τους ανθρώπους που ξέρω θα ήταν τόσο απελπισμένοι ώστε στις λίγες (όλο και λιγότερες είναι για πολλούς) μέρες ανάπαυσης και φυγής από την καθημερινότητα (ακόμη κι αν μείνουν στο σπίτι τους) θα αποζητούν, τι ακριβώς;

Την καθημερινή ποιοτική ενημέρωση;

Τα τραγούδια από το playlist (κοινώς κονσέρβα);

Την αναβίωση της εμπειρίας που συνήθως συνδυάζεται με τη διαδρομή της δουλειάς και το σταμάτα-ξεκίνα;

Ούτε έναν υποψήφιο δεν μπορώ να σκεφτώ. Μάλλον κάνω παρέα με τα λάθος πρόσωπα. Εξαιρούνται ίσως ορισμένοι που υποπτεύομαι ότι περνούν την ώρα τους τηλεφωνώντας μήπως και τους κληρωθεί κάποιο δώρο: εκδρομή, βιβλίο, σιντί... Κι αυτούς, μου φαίνεται, θα τους ξεκόψω σιγά-σιγά :)













"Σσσστ! Μην τον ενοχλείτε, ακούει Πριτς Εφ Εμ!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: