19 Νοε 2014

Αρχή άνδρα δείκνυσι

Μια συνηθισμένη φωτογραφία. Παρκαρισμένα αυτοκίνητα, ένα ήσυχο πρωί. Τη λες και όμορφη την εικόνα, με τις ασπρόμαυρες διαγωνίους των πλακακιών σε προοπτική.

Μετά εστιάζεις - και μετανιώνεις που το έκανες.Η Μερσεντέ έχει παρκάρει λοξά, αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Καταλαμβάνει σχεδόν μιάμιση από τις τρεις προβλεπόμενες θέσεις ΑμεΑ. Ξέρετε, αυτές με το μεγάλο πλάτος, με τις σχετικές διαγραμμίσεις στο οδόστρωμα, την πρόσθετη πινακίδα με το καροτσάκι και τη ράμπα που φαίνεται κάτω δεξιά.

Στην οροφή έχει φάρο από αυτούς τους κόκκινους, που σύμφωνα με τον ΚΟΚ (άρθρο 44) επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τα πυροσβεστικά, τα οχήματα δασαρχείου ή υπηρεσιών συντήρησης ηλεκτρικών, υδρευτικών και αποχετευτικών δικτύων.

Με λίγο ακόμη ζουμ φαίνεται και η πινακίδα αλλά δεν θα τη γράψω εδώ, διότι πιθανότατα το υπηρεσιακό τετράτροχο είναι σε ειδική μυστική αποστολή, μέρος της οποίας αποτέλεσε η στάση στο συγκεκριμένο σημείο για τυρόπιτα και κατούρημα των ανδρών που χρησιμοποίησαν με αυτόν τον τρόπο την υποτιθέμενη εξουσία που δίνει ένας φορητός φάρος.

Made my day.

Δεν υπάρχουν σχόλια: