23 Ιουλ 2009

Μ' ανάβεις!

Καταστηματάρχης διαμαρτυρήθηκε που πάρκαρα (για 10 λεπτά!) μπροστά στο μαγαζί του. Είναι, λέει, το "πάρκιν του μαγαζιού"! Χωρίς, βέβαια, σήμανση και διαγράμμιση και προφανώς χωρίς άδεια από το Δήμο. Υποθέτω ότι στο εξής θα αρχίζει να βάζει και τελάρα παρά το κράσπεδο.

Οι ατάκες συνεχίστηκαν. Στην (ήρεμη) ερώτησή μου αν απαγορεύεται η στάθμευση, η απάντηση ήταν: "Εδώ είναι μαγαζί. Εσύ δεν έχεις μαγαζί!"

Εκπληκτικό, έτσι; Η φυσική μου (και ειλικρινής) απάντηση ήταν ότι ναι, αλλά είμαι πελάτης και ψωνίζω από εκεί. (Θα αργήσω βέβαια να το ξανακάνω.)

Κάθε πόλη έχει τα ...φρούτα της - κι αυτή όπου μένω τώρα, δεν υστερεί.

3 σχόλια:

Bασίλης Βλάχος είπε...

Από τέτοια φρούτα, τεράστια παραγωγή η Ελλάς! Ένας, μάλιστα, έφθασε να με ...απειλήσει, ότι "θα βρω το αυτοκίνητό μου μισό, όταν γυρίσω". Δεν είχα βγει από το αυτοκίνητο όταν το έλεγε... Μετά, ανασκεύασε...

Yank_o είπε...

Το ύψος των περιστάσεων :)

Ανώνυμος είπε...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優