12 Μαΐ 2012

Οι μάγκες; Τους πάτησε το τραίνο!

Όλοι μαζί οι φιλελεύθεροι (μαζί και τα κρητικά ή αγραφιώτικα ντοράκια) μετρηθήκαμε και βγήκαμε στο 6 και κάτι τοις εκατό. Όσο περίπου και ο Κουβέλης και σίγουρα λιγότερο από τους ακροδεξιούς (αν στη Χρυσαυγή προσθέσουμε το ΛΑΟΣ).

Επειδή είμαστε και μάγκες, κατεβήκαμε σε τρεις περίπου ισοδύναμους συνδυασμούς - δεν μας έφτανε ένας - με αποτέλεσμα να μείνουμε εκτός κοινοβουλίου, να μας καλοπιάνουν οι απελπισμένοι πρώην κραταιοί του δικομματισμού και να ασχολούνται μαζί μας μόνο κάτι ξένοι σε αγγλόφωνη έκδοση εφημερίδας. Όπως περίπου με τον Παναγιώτη Κανελλόπουλο που, τις μέρες του Πολυτεχνείου, έκανε "βαρυσήμαντες" δηλώσεις κατά της χούντας, τις οποίες φιλοξένησε η ...Athens News.

Ο χώρος είναι μάλλον χαμένος από χέρι. Αν γίνουν εκλογές, πιθανότατα θα συνθλιβεί στην πίεση του νέου διπολισμού. Αν έστω και τελευταία στιγμή συγκυβερνήσουν ΝΔ, Πασόκ και ΔΗΜΑΡ, μπορεί να διασπαστεί, καθώς σε μεμονωμένα άτομα ή παρέες του θα προσφερθούν κομματάκια εξουσίας - άλλωστε ένα τέτοιο "κεντρώο" σχήμα θα είναι γενικά σύμφωνο με τις επιδιώξεις των φιλελευθέρων ή έστω "μη χείρον".

Άρα: Χαιρετίσματα. Εκτός αν...


Δεν υπάρχουν σχόλια: