4 Μαΐ 2011

Τσίου τσίου, πλέη πλέη, τα συντρόφια έβριντεη

Το άρθρο του Ριζοσπάστη στις 4/5/'11 για το tweeter θα μπορούσε να είναι απλά αστείο. (Ενέπνευσε και μερικά ωραία σχόλια, όπως αυτό που έλαβα μέσω φίλου: "Γκιουλέκα; Τι κάνεις εδώ; Πού πας; ΑΣΕ ΚΑΤΩ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΟΥ. *τουιτ*").

Όσοι ζουν σ' αυτή τη χώρα ξέρουν ότι από πλευράς ΚΚΕ συνηθίζεται τέτοιου είδους κριτική, ειδικά (αλλά όχι αποκλειστικά) σε εξελίξεις ή τάσεις που θεωρούνται επικίνδυνες για το κόμμα. Απορώ, αν είχαν "υποδεχτεί" με παρόμοιο τρόπο οι παλιότεροι "σύντροφοι" τα αυτοκίνητα, τις οικιακές συσκευές, τους υπολογιστές, τα μπλου τζήν και τα τρανζιστοράκια (που έπαιζαν "τ' αμερικάνικα").

Αν θυμάμαι καλά, κάποιο επίσημο κομματικό έντυπο (μάλλον "νεολαιίστικο") παλιότερα ενημέρωσε τους αναγνώστες του για τις σχέσεις των δύο φύλων, τις οποίες χαρακτήριζε ως "το πρόβλημα με τα κορίτσια"! (Μπορεί πάλι να μη θυμάμαι καλά και η φράση να είχε εμφανιστεί σε φυλλάδα θρησκολήπτων. Μοιάζουν σε πολλά με τους ορθόδοξους κομμουνιστές αυτοί.) Εμένα αυτό μου θύμισε το άρθρο για τα τουίτ. Περαστικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: