8 Νοε 2011

"Λάγιος ισχυρός..."

Μια και κάποιους τους έχει πιάσει, φαίνεται, νοσταλγία για την όμορφη εποχή Κοσκωτά, ας το κάνουμε ολοκληρωμένα το πράγμα.

Αν γίνει πρωθυπουργός ο (μπρρρ...) Ρουμελιώτης*, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ για γενικό γραμματέα αθλητισμού (αν υπάρχει κώλυμα ας τον κάνουμε ευρωπαίο εποπτεύοντα, κοινοτικός είναι πια - ομολογώ ότι μπερδεύτηκα με το ποιος κουμαντάρει τι) τον αγαπημένο μας Λάγιος Ντέταρι.

Κι έτσι θα πείσουμε και έναν ακόμη πυλώνα του πολιτικού συστήματος (ξέρετε, αυτόν που διέθεσε τότε -1988- το εικονιζόμενο μπαλκόνι) να στηρίξει τη νέα κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας.













*Ορισμένα βιογραφικά παραλείπουν να επισημάνουν ότι ο Ρουμελιώτης ήταν ο μόνος από τους παραπεμφθέντες που, λόγω ευρωβουλευτικής ασυλίας, δεν δικάστηκε ποτέ για το σκάνδαλο Κοσκωτά.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι πας και θυμάσαι βρεσύ σύντροφε τώρα! Αυτές τις στιγμές προέχει η σωτηρία της χώρας και σύμπασα η πολιτκή ηγεσία οφείλει να συνδράμει προς την άρση των δυσκολιών και την εκταμίευση της δόσης του ναρκομανούς πλέον ελληνικού έθνους!
Αστειεύομαι, φευ, και αναμένω κεχηνώς το όνομα του πρώτου-υπουργού που θα μας εισβάλει τελειωτικά στην άβυσσο της "σωτηρίας"

FAEDON

Yank_o είπε...

FAEDON, πάλι μας έβαλες να κοιτάμε λεξικά. Δεν ήξερα ότι το κεχηνώς σημαίνει με ανοικτό το στόμα.