18 Δεκ 2009

Μιχαλάκη είσαι τρέλα!

Διαβάσαμε καλά;

Ο γιος του εισαγγελέα Διώτη εργαζόταν ως νομικός σύμβουλος του κ. Χρυσοχοΐδη, χωρίς να έχει πτυχίο νομικής;

Και έπεσε χθες από τον 7ο όροφο (ευτυχώς στα μαλακά) από τύψεις γιατί έκρυψε από τους γονείς του τη μη κατοχή πτυχίου;

Open gov είπατε;!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως θα πρέπει να αναρτήσεις και την απάντηση του Χρυσοχοίδη. Μιχ. Κούτρας

Yank_o είπε...

Πολύ ευχαρίστως Μιχάλη:

"Από χθες το πρωί και με αφορμή μια τραγική ανθρώπινη ιστορία που αφορά σε συνεργάτη μου, επιχειρείται ένας «μιντιακός» κανιβαλισμός κυρίως μέσω ίντερνετ, που προκαλεί πολλά ερωτήματα. Προσπαθούν κάποιοι να δημιουργήσουν νοσηρά σενάρια εκεί που η πραγματικότητα μιλά από μόνη της και δεν επιδέχεται απολύτως καμία αμφισβήτηση.

Επέλεξα να δώσω μια ευκαιρία σε ένα νέο άνθρωπο με ικανότητες, εντιμότητα και ευαισθησία, περιμένοντας καλή τη πίστη να μου προσκομίσει το πτυχίο του, χωρίς κανένα απολύτως οικονομικό κόστος για το Δημόσιο.

Καλώ όλους να σεβαστούν το νέο που ευτυχώς βρίσκεται στη ζωή και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας για να βγει πιο δυνατός από αυτήν την περιπέτεια, όπως και την οικογένειά του που αυτές τις ώρες δοκιμάζεται.

Επιτέλους, να σταματήσει τώρα η συνωμοσιολογία και τα αρρωστημένα σενάρια."

Προφανώς το δικό μου ασήμαντο μπλογκ δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτά που υπονοεί ο υπουργός, άλλωστε η ανάρτησή μου μόνο ασεβής και αρρωστημένη δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Αλλά ο "νέος άνθρωπος με τις ικανότητες" κ.λπ. δεν είναι ο τυχαίος άνθρωπος της διπλανής πόρτας, είναι ο γιος του
Διώτη.

Βασίλης Βλάχος είπε...

Επειδή κι η κόρη μου θέλει να γίνει εγκληματολόγος και θα δώσει εξετάσεις σε δυο χρόνια στη Νομική κι επιπλέον, είναι πολύ καλή σε ότι κάνει ως τώρα (οπότε, δε μπορεί, θα πάρει κάποια στιγμή πτυχίο), μήπως να την δεχόταν ο Χρυσοχοΐδης στο επιτελείο του;

Μιχάλης Κούτρας είπε...

@ Yank_o
Και από πού προκύπτει βρε φίλε ότι επειδή είναι ο γιος του Διώτη (ποιανού γιός θα ήταν δηλαδή αν όχι του πατέρα του), δεν πρέπει να εργάζεται ΑΜΙΣΘΙ στον Χρυσοχοίδη; Η εκδήλωση με τραγικό τρόπο της ευαισθησίας του δεν λέει τίποτα;
Επειδή σε γνωρίζω καλά και σε εκτιμώ, νομίζω πως εδώ έκανες λάθος. Όχι μόνο γιατί μίλησες πολύ σκληρά για έναν άνθρωπο που επέλεξε να πέσει από τον 7ο όροφο αλλά -κυρίως- γιατί το συνέδεσες με το opengov.

@ Βλάχος
Αν ο Χρυσοχοίδης έχει για την κόρη σας την ίδια γνώμη μ'εσάς, μπορεί και να θέλει να την πάρει στο γραφείο του. Η κόρη σας πηγαίνει εκεί άμισθη;

Yank_o είπε...

@ Μιχάλη Κούτρα,

Πού ακριβώς είναι το "πολύ σκληρά"; Μήπως μπερδεύεις την ανάρτησή μου με κάποια άλλη;

Διαβάζω ξανά αυτό που έγραψα και, με συγχωρείς, αλλά δεν βρίσκω κάποια "σκληρή" έκφραση. Επειδή κι εγώ σε εκτιμώ, είμαι σίγουρος ότι δεν αμφισβητείς την ευαισθησία μου. Ευτυχώς (και το έγραψα το "ευτυχώς") ο άνθρωπος ζει. Άλλοι υπήρξαν πιο άτυχοι.

Θα μου επιτρέψεις όμως να πω ότι το opengov, καλώς ή κακώς, έχει σχέση. Ας μην το υποσχόταν ο ΓΑΠ στην διακαναλική προεκλογικά. Ανέβασε ψηλά τον πήχυ και αναπόφευκτα γεννά συγκρίσεις. Το "χωρίς κανένα οικονομικό κόστος για το Δημόσιο" δεν το είδα να βαραίνει π.χ. στην περίπτωση Ρόβλια (διότι ούτε τα "μπιλιετάκια" στρατιωτικών μεταθέσεων γεννούσαν, απαραίτητα, κόστος).

Ο Μ. Χρυσοχοΐδης θα έπρεπε να αποφύγει τη μπανανόφλουδα (του να εξυπηρετήσει το γιο του ανθρώπου που τον συνέδραμε στην εξάρθρωση της 17Ν), διότι δίνει στον καθένα το δικαίωμα να πει ότι κάνει διακρίσεις.

Διευκρινίζω ότι δεν επιχειρώ να κρίνω εξ όνυχος τον λέοντα. Τον Μ.Χ. τον εκτιμώ (το έχω γράψει σε ανύποπτο χρόνο) και θεωρώ ότι έως τώρα έχει γενικά κινηθεί σωστά (όπως και στην παλιότερη θητεία του στο ΥΔΤ).