8 Μαΐ 2008

Quiz

Υπάρχουν αδιάφορα μέρη. Υπάρχουν άσχημα μέρη. Υπάρχει και η ... (Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα, μέχρι που την επισκέφτηκα.)

Προφανώς το θρυλικό τρομακτικό λιοντάρι δεν ήταν τίποτε άλλο από τον συμβολισμό του πόσο απωθητική (θα) ήταν (και) η αρχαία πόλη.

Ένας κεντρικός δρόμος που θα μπορούσε να βρίσκεται κάπου στην Τουρκία (μακριά από τα τουριστικά παράλια). Μια τερατώδης κυκλική πλατεία στο πουθενά. Ένα κέντρο χωρίς ταυτότητα.

Υποθέτω ότι αν δεν ήταν τα αμπέλια και οι ιδιοκτησίες, κανείς δεν θα επέλεγε να ζήσει εκεί. Τα κρασιά πάντως, για να είμαστε δίκαιοι, είναι καλά. Και οι άνθρωποι πρέπει να είναι άξιοι, για να αντέχουν να βλέπουν γύρω τους αυτό το χάλι. Έχω ένα φίλο που κατάγεται από την κωμόπολη αυτή, πιστέψτε με είναι καλό παιδί.

1 σχόλιο:

my way είπε...

Πριν από λίγους μήνες είχαμε επισκεφτεί το μέρος στο οποίο αναφέρεσαι με τον καλό μου και είχαμε ομόφωνα (μαζί με τους φίλους που ήταν μαζί μας) ότι είναι ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΟ μέρος που έχουμε πάει ποτέ. Και μάλιστα μας είχε κάνει εντύπωση γιατί είναι μια περιοχή που θα μπορούσε να είναι ΠΟΛΥ όμορφη. Αλλά δεν είναι!