23 Ιουν 2009

99,5 & Ε.Τ.

Η συχνότητα των 99,5 MHz (ως Planet) είχε φιλοξενήσει τους συντελεστές της Λάσπης (της) πριν από 7 χρόνια, σε μια σειρά εκπομπών του φίλου Στέφανου Φ. Τον τελευταίο καιρό λόγω Φοίβου Καρζή ήμουν τακτικός ακροατής στην πρωινή ζώνη του City. Σήμερα το πρωί ο σταθμός "παίζει" μόνο τις ανακοινώσεις διοίκησης και συνδικαλιστών, ανάμεσα σε μουσικά κομμάτια. Λιγάκι σαν Μεγάλη Παρασκευή.

Ελπίζω όλοι οι εργαζόμενοι που πλήττονται από το αιφνιδιαστικό "λουκέτο" να βρουν σύντομα το δρόμο τους. Είναι μια δύσκολη εποχή για τα ΜΜΕ, καθώς στην "κρίση ταυτότητας" (ίσως ακραία, θα έλεγε κανείς ότι ο Τύπος όπως τον ξέραμε "έχει πεθάνει, απλά δεν το γνωρίζει") προστίθεται η τρέχουσα οικονομική συγκυρία.

Ο Ελεύθερος Τύπος, μετά από μια πρώτη χρονιά αναζήτησης στίγματος (1983-'84), γρήγορα ταυτίστηκε με τη ΝΔ (οι μη συμπαθούντες τον αποκαλούσαν "Ρύπο"). Πριν δύο χρόνια στα χέρια της Gianna's άλλαξε σχεδιασμό, "μαλάκωσε" αλλά για κάποιο λόγο έχασε περισσότερο κοινό απ' όσο πήρε. Αυτάρεσκα (αναμενόμενο) η διοίκηση υποστηρίζει ότι η ποιότητα δεν είναι ελκυστική σε αυτή τη χώρα. Προσωπικά θα έλεγα ότι το νερόβραστο δεν είναι ελκυστικό σε καμία χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: